bar på bakken

Din bar på Bakken – med gode hjemmegjorte beersnacks

Søger du en bar på Bakken, der kan lidt mere? Så besøg Almas Terrasse!

NYHED!

Vi skænker Gouden Carolus Easter (10 % ABV) d. 05.04.2023! Denne Quadrupel øl er brygget i anledning af Karl d. 5’es fødselsdag, og vi har på Almas Terrasse fået den ære at kunne skænke denne særlige øl, der er brygget i Belgien til det Danske publikum alene, grundet vores traditioner for gode påskeøl.

En absolut nydelse, der bør prøves af øl entusiaster og øl elskere af alle slags.

Ølbar på Bakken med gode øl & appetizers

Leder du efter en af de bedste barer på bakken? Lige over for Cirkusrevyen på grænsen mellem Dyrehaven og Bakken finder du en af de rigtig gode ølbarer. På Almas Terrasse har vi håndplukket de bedste øl til dig, og du kan bestille vores lækre hjemmelavede beersnacks til. Vi har et spændende øludvalg med øl fra fad, specialøl og craft beers fra danske og udenlandske bryggerier. På Almas Terrasse byder vi på hyggelig stemning og gode kvalitetsøl for enhver smag.

Skiftende beersnacks

Vi tilbyder dig skiftende beersnacks til din øl. Nøje udvalgte retter og snacks, som passer perfekt til øl.

Du kan se os lidt som en café på Bakken, hvor du kan droppe ind og prøve små spændende retter og snacks, når du har brug for en pause væk fra Bakkens larm. Vi har som regel noget på menuen, der passer til vind, vejr og humør. Ring i forvejen, hvis du vil være sikker på noget mad.

Ølsmagning og nordisk tapas

Kom til en spontan ølsmagning eller kontakt os, hvis du skal have en ølsmagning lidt udover det sædvanlige.

Beersnacks

Vi tilbyder vores egne hjemmelavede snacks.

Bar på Bakken med det bedste udvalg

Vores snacks passer primært til øl (derfor beersnacks) og skiftes ud, ligesom vi skifter ud i vores øl. Vi er altid på jagt efter nye spændende samarbejder og støder vi pludselig på nye specialvarer, der passer til vores øl, så kan du være sikker på, at vi vil præsentere det for dig, så du kan nyde nye smage.

Nye og spændende ting på vej

Vi arbejder løbende på at udvikle nye spændende snacks, småretter til vores nordiske tapas, en simreret eller hvad der nu måtte dukke op på vores vej, så hold endelig øje med denne side, som opdateres løbende eller helst siddende…

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

Efter Påske 2023 har vi åbent fredag, lørdag og søndag, indtil 1. maj, hvorefter vi har åbent alle ugens dage.
Bemærk vi har special arrangement d. 05.04, hvor vi skænker NYHEDEN Gouden Carolus Imperial Dark Blau Easter!

Sæsonretter

I højsæsonen tilbyder vi varierende delikatesser – bliv guidet af os, hvis du skal have stillet din sult.

Vores udbud afhænger af årstid og vores egne lyster…

Skal du være helt sikker på at få stillet din sult, så er det bedst at give os et kald på forhånd.

Priser fra:

kr. 79,-

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet

Et udvalg af vores kvalitets øl

Lad din tur i naturen slutte hos os

Kan du forestille dig en bedre afslutning på en tur i Dyrehaven end at nyde en kvalitetsøl og dertil en lækker snack af en eller anden slags? Når du leder efter en cafe på Bakken, så læg vejen forbi os. Vi ligger lige i udkanten af Bakken, så du nemt kan komme til os, både når du afslutter en tur i Dyrehaven og når du trænger til en pause fra Bakkens hurlumhej.

Vi glæder os til at tage imod dig og servere kvalitet for dig i vores intime og hyggelige Hule med musik i baggrunden og med udkig til natur og ro.