bar på bakken

Din ølbar i Dyrehaven nord for København

Nyd udvalgte kvalitetsøl i unikke og naturskønne omgivelser!

NYHED!

Bemærk vi fra den 5/5 til den 13/5 er en del af Copenhagen Beer Week.
I den anledning kan man på Almas terrasse få 5 IPA’er til 250 kr.

Det er følgende lækkerier:
Todd the axe man og Molotov fra Amager bryghus
Double Dippy Doo og Desert Delirium fra Dry & Bitter
Vic Secret & Rakau fra Alefarm

Bar på Dyrehavsbakken med øl i særklasse

Søger du den bedste ølbar ude i naturen og væk fra indre by i København? Vores ølbar i Dyrehaven Nord for København har alt, hvad nysgerrige og kvalitetsbevidste smagsløg kan ønske sig. På Almas Terrasse på Bakken byder vi på de bedste belgiske øl, specialøl og craft beer på et niveau i særklasse. Vi har et spændende sortiment og har udvalgt de bedste øl fra fad, så du er garanteret et godt udvalg af kvalitetsøl for enhver smag.

En god ølbar oase i udkanten af Dyrehaven

Du og dine gæster kan glæde jer til et besøg i unikke og intime rammer. I vores craft beer bar på Dyrehavsbakken sørger vi for velafstemt musik, hvor vi gerne efterkommer gæsternes smag og ønsker. Søger du derfor den bedste ølbar på Bakken nær København med specialøl på kortet, så kontakt os gerne eller kig forbi vores bar i Dyrehaven. Du finder os i udkanten af Bakken lige over for Cirkusrevyen.

Vi har nøje udvalgt de bedste craft beers

På vores hyggelige ølbar på Dyrehavsbakken har vi kræset for det, vi serverer, og vi forkæler dig med hjemmelavede lækkerier. Tag på en eventyrlig tur til dyrehaven og nyd en god øl i historiske og atmosfærefyldte rammer. Vi har også øl fra andre lande, danske øl og naturligvis bajer fra Bayern og pilsner fra pilsnerens hjemland…

En belgisk ølbar nær København

I mange århundreder har belgiske munke brygget øl, og i dag anerkendes de som nogle af verdens ypperste bryggere. Derfor fylder belgisk øl meget i vores sortiment. Uanset om du er til en belgisk stærk ale eller klosterøl, så har vi noget for enhver ølentusiast. Vi har håndplukket de mest smagfulde og spændende specialøl – lige fra Kwak, Trappist øl og andre belgiske specialøl.

God ølbar tæt på Nordsjælland og København

Udover øl fra det belgiske land sørger vi også for forskellige øl i vores bar nord for København. Sortimentet strækker sig fra danske bryggerier som fx Amager bryghus og Hornbeer til estiske øl fra Pöhjala. Du kan nemlig udfordre smagsløgene helt fra den dejlige friske IPA til den mørke fyldige Imperial Stout.

Vi har et bredt sortiment af øltyper

Vi har mange kriterier i vores udvælgelsesfase, når vi skal vælge øl til vores ølbar. Vi vil gerne kunne præsentere dig for mange forskellige øltyper, vi vil gerne kunne overraske dig – og det allervigtigste er at kunne forkæle dine smagsløg og gøre dig glad i låget. Almas Terrasse er en af de gode ølbarer i Dyrehaven, der har det hele.

Smag vores øl, før du beslutter dig!

Øl er en smagssag, og du og dine gæster skal have en god oplevelse, når I vælger specialøl. Hos Almas Terrasse er du velkommen til at smage på vores øl, før du vælger, hvilken øl du ønsker at fylde i glasset. Vi har håndplukket et spændende øludvalg og lækre serveringer. Er du på udkig efter gode barer i København med specialøl og god musik i unikke rammer, så overvej et besøg på Bakken!

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

Fra d. 01.05.2023 har vi åbent alle ugens dage.

Det er følgende lækkerier:
Todd the axe man og Molotov fra Amager bryghus
Double Dippy Doo og Desert Delirium fra Dry & Bitter
Vic Secret & Rakau fra Alefarm

Et udvalg af vores kvalitets øl

Vi har et enestående udvalg, der spænder vidt

Vi prøver så vidt muligt at kunne tilbyde dig noget fra de fleste øltyper. Hvis du melder dig til en af vores ølsmagninger eller booker et arrangement, vil du blive ført lidt dybere ind i den mangfoldige øl-jungle – og det er bestemt ikke det værste, du kan få din tid til at gå med, vel? 

Du er altid velkommen til at kontakte os – men det allerbedste er at aflægge os et besøg.

Black Nordic
10,0 %, Amager, Danmark.
Amager Todd
La Trappe
Pauwel Kwak
8,4 % Buggenhout, Belgien.
ST Feuillien

Du kan blive eksklusiv medlem

Som eksklusiv medlem af Almas Terrasses ølklub får du 15 % rabat på ALT, hvad du køber – forever. Dette for et engangsbeløb på bare 500 danske kroner. Hvis du og din ølklub leder efter gode ølsteder nær København og Nordsjælland, så behøver I ikke lede mere.

I højsæsonen har vi 32 forskellige fadøl

IS I VERDENSKLASSE

Sæsonretter

I højsæsonen tilbyder vi varierende delikatesser – bliv guidet af os, hvis du skal have stillet din sult.

Vores udbud afhænger af årstid og vores egne lyster…

Skal du være helt sikker på at få stillet din sult, så er det bedst at give os et kald på forhånd.

Priser fra:

kr. 79,-