bar på bakken

Spis nordisk tapas på Bakken med lækker øl til

Kvalitet både i glas og på din tallerken – lækker nordisk tapas med den lækreste kvalitetsøl

Spis nordisk tapas på Bakken og smag samtidig øl

Hos os er en øl ikke bare en øl. Hver eneste øl vi har på fadene, er nøje udvalgt. Hos os er mad heller ikke bare mad. Det har betydning for os, hvad vi serverer for dig. Derfor har vi fundet frem til den bedste tapas, der passer perfekt til en ølsmagning hos os.

Når du prøvesmager øl hos os, får du mulighed for at udvide dit kendskab til øl. Vi har altid mange forskellige øl på fad og kan guide dig i den retning, der passer til dig og dine smagsløg. Vi er dog altid interesserede i at skubbe dig et sted hen, hvor du ikke anede, at du ville elske at være. Du vil opdage nye øl og udfordre dine smagsløg, så en øl fremover ikke bare er en øl.

På samme måde foregår det med vores nordiske version af tapas. Når du bestiller en ølsmagning på Bakken, tilbyder vi et lille udvalg af nordisk charcuteri, der passer lige til øllet.

Vi formidler kvalitetsøl og anser det for vores fornemmeste opgave at udfordre dine smagsløg med det bedste af det bedste…

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

*I disse coronatider vil vi bede dig tjekke åbningstider på Bakkens hjemmeside: www.bakken.dk.

Som regel er vi de sidste, der lukker på Bakken, og ofte 1 time eller 2 efter Bakkens officielle lukketid…

Ølsmagning og nordisk tapas

Du kan til enhver tid komme og smage på vores fantastiske udbud af øl, men skal du have en “rigtig” ølsmagning, skal du skrive eller ringe til os.

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet

Et udvalg af vores kvalitets øl

Vi tilbyder forskellige former for ølsmagninger!

Når du vil bestille et ølsmagningsarrangement, så ringer eller skriver du bare til os. På baggrund af dine ønsker, finder vi frem til det helt rigtige. Du skal tage stilling til hvor mange øl der skal smages, om der skal være nordisk tapas, om du vil have en speciel vært, og vi kan sågar tilbyde levende musik, stand-up eller hvad du nu synes kunne være stort for dig. Vi står naturligvis til rådighed med gode råd og finder en pris, der passer til budgettet.

Er du blevet fristet og har fået lyst til nordisk tapas på Almas Terrasse akkompagneret af lækker kvalitetsøl? Så kontakt os, så vi sammen kan få skruet det helt rigtige arrangement sammen!

Specielt for maj

Periode 01.05.21 – 31.05.21

I denne måned har vores gode venner fra Pure Shots introduceret deres nyhed Pure Æble for os.

Det er et shot af æble og vanilje på 16,4 %, og vi har gjort den til “vores” ved tilføje et skud ægte flødeskum, som vi drysser med lidt kakaopulver og chokoladepalietter – og vupti, så har vi husets æblekageshot, der allerede er blevet et kæmpe hit – velbekomme!

Pris i perioden

kr. 30,-