bar på bakken

Vi arrangerer ølsmagning på Bakken

En ølsmagning hos os er noget, du ikke finder på nogen anden bar

Forkæl dig selv – smag på vores øl-univers!

Kom til ølsmagning på Bakken i Nordsjælland. Vi vælger vores ølsortiment til ølsmagning med stor omhu. Vi har vores belgiske klassikere som Straffe Hendrik, Triple Karmeliet og Delirium Tremens, vi har tysk øl fra verdens ældste klosterbryggeri, Klosterbrauerei Weltenburg, danske håndbryggede specialøl fra Amager Bryghus og meget andet…

På Almas Terrasse får du tilbudt at smage på øllet, før du bestemmer dig, og du vil til en hver tid kunne blive vejledt professionelt af vores bartender.

Ølsmagning på Almas Terrasse

Du kan naturligvis altid komme og smage på vores øl, men hvis du vil have et egentligt ølsmagningsprogram med vært, mad og gang i den, så skal du booke i forvejen.

Vi tilbyder mange klassikere, der ikke fås mange andre steder i landet, og så bevarer vi dynamikken ved løbende at tilbyde nyheder, øl som kun Almas Terrasse kan tilbyde og udvalgte vintage bryg som vi bliver tilbudt direkte fra bryggerne, der efterhånden kender vores kræsne smag for øl.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

*I disse coronatider vil vi bede dig tjekke åbningstider på Bakkens hjemmeside: www.bakken.dk.

Som regel er vi de sidste, der lukker på Bakken, og ofte 1 time eller 2 efter Bakkens officielle lukketid…

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet

Et udvalg af vores kvalitets øl

Ølsmagning – hvordan foregår det?

En ølsmagning hos os foregår ved, at du bestiller 10 eller 15 smagsglas á 15 cl. De glas fylder vi med forskellige øl. Vi går i dialog med dig, så vi ved hvilke øltyper, du foretrækker og hvilken retning, vi kan forsøge at skubbe dig i. Vi vil altid foreslå dig forskellige øltyper, så du dels kan få en fornemmelse af den bredde, der er inden for kvalitetsøl, men også så vi er sikre på, at vi udsætter dine smagsløg for nye oplevelser.

Er du klar til at smage? Så kontakt os og hør mere om, hvordan du kan komme på ølsmagning i de skønneste omgivelser hos os på Bakken i Nordsjælland.

Vi rådgiver og nørder

Vi kan rådgive dig og nørde øl, hvis du ønsker detaljer og nuancer. Vi elsker selv at drikke øl og snakke om øl og komme på ølbar i København og resten af Danmark.

Er du ølentusiast eller vil du gerne starte din rejse, hvor en almindelig øl aldrig bliver det samme igen – så besøg os på Almas Terrasse på Bakken. Så tager vi sammen hul på din øl-dannelsesrejse.

Specielt for maj

Periode 01.05.21 – 31.05.21

I denne måned har vores gode venner fra Pure Shots introduceret deres nyhed Pure Æble for os.

Det er et shot af æble og vanilje på 16,4 %, og vi har gjort den til “vores” ved tilføje et skud ægte flødeskum, som vi drysser med lidt kakaopulver og chokoladepalietter – og vupti, så har vi husets æblekageshot, der allerede er blevet et kæmpe hit – velbekomme!

Pris i perioden

kr. 30,-

IS I VERDENSKLASSE

Sæsonretter

Sommeren 2021

I højsæsonen tilbyder vi varierende delikatesser – bliv guidet af os, hvis du skal have stillet din sult.

Vores udbud afhænger af årstid og vores egne lyster…

Skal du være helt sikker på at få stillet din sult, så er det bedst at give os et kald på forhånd.

Priser fra:

kr. 79,-