bar på bakken

Vi arrangerer ølsmagning på Bakken

En ølsmagning hos os er noget, du ikke finder på nogen anden bar

NYHED!

Bemærk vi fra den 5/5 til den 13/5 er en del af Copenhagen Beer Week.
I den anledning kan man på Almas terrasse få 5 IPA’er til 250 kr.

Det er følgende lækkerier:
Todd the axe man og Molotov fra Amager bryghus
Double Dippy Doo og Desert Delirium fra Dry & Bitter
Vic Secret & Rakau fra Alefarm

Forkæl dig selv – smag på vores øl-univers!

Kom til ølsmagning på Bakken i Nordsjælland. Vi vælger vores ølsortiment til ølsmagning med stor omhu. Vi har vores belgiske klassikere som Straffe Hendrik, Triple Karmeliet og Delirium Tremens, vi har tysk øl fra verdens ældste klosterbryggeri, Klosterbrauerei Weltenburg, danske håndbryggede specialøl fra Amager Bryghus og meget andet…

På Almas Terrasse får du tilbudt at smage på øllet, før du bestemmer dig, og du vil til en hver tid kunne blive vejledt professionelt af vores bartender.

Ølsmagning på Almas Terrasse

Du kan naturligvis altid komme og smage på vores øl, men hvis du vil have et egentligt ølsmagningsprogram med vært, mad og gang i den, så skal du booke i forvejen.

Vi tilbyder mange klassikere, der ikke fås mange andre steder i landet, og så bevarer vi dynamikken ved løbende at tilbyde nyheder, øl som kun Almas Terrasse kan tilbyde og udvalgte vintage bryg som vi bliver tilbudt direkte fra bryggerne, der efterhånden kender vores kræsne smag for øl.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

Fra d. 01.05.2023 har vi åbent alle ugens dage.
Bemærk vi fra den 5/5 til den 13/5 er en del af Copenhagen Beer Week.
I den anledning kan man på Almas terrasse få 5 IPA’er til 250 kr.

Det er følgende lækkerier:
Todd the axe man og Molotov fra Amager bryghus
Double Dippy Doo og Desert Delirium fra Dry & Bitter
Vic Secret & Rakau fra Alefarm

I højsæsonen har vi 32 forskellige fadøl

Et udvalg af vores kvalitets øl

Ølsmagning – hvordan foregår det?

En ølsmagning hos os foregår ved, at du bestiller 10 eller 15 smagsglas á 15 cl. De glas fylder vi med forskellige øl. Vi går i dialog med dig, så vi ved hvilke øltyper, du foretrækker og hvilken retning, vi kan forsøge at skubbe dig i. Vi vil altid foreslå dig forskellige øltyper, så du dels kan få en fornemmelse af den bredde, der er inden for kvalitetsøl, men også så vi er sikre på, at vi udsætter dine smagsløg for nye oplevelser.

Er du klar til at smage? Så kontakt os og hør mere om, hvordan du kan komme på ølsmagning i de skønneste omgivelser hos os på Bakken i Nordsjælland.

Vi rådgiver og nørder

Vi kan rådgive dig og nørde øl, hvis du ønsker detaljer og nuancer. Vi elsker selv at drikke øl og snakke om øl og komme på ølbar i København og resten af Danmark.

Er du ølentusiast eller vil du gerne starte din rejse, hvor en almindelig øl aldrig bliver det samme igen – så besøg os på Almas Terrasse på Bakken. Så tager vi sammen hul på din øl-dannelsesrejse.

IS I VERDENSKLASSE

Sæsonretter

I højsæsonen tilbyder vi varierende delikatesser – bliv guidet af os, hvis du skal have stillet din sult.

Vores udbud afhænger af årstid og vores egne lyster…

Skal du være helt sikker på at få stillet din sult, så er det bedst at give os et kald på forhånd.

Priser fra:

kr. 79,-