bar på bakken

Kom og mærk historiens vingesus

Stolthed over alt hvad vi serverer for dig

Vores historie udspringer fra Kirsten Piils kilde

Almas Terrasse går mange generationer tilbage. Bo Thomas, stedets nuværende ejer og ølentusiast, er 5. generation, der året rundt skaber stemning og tilbyder kvalitetsvarer.

Bo Thomas’ oldemor hed Alma. Hun var dansepige på Bakken og tilknyttet Danse-Pedersens etablissement, danserestauranten Danmark. Alma kom fra et børnehjem, og Danse-Pedersen tog sig af hende. Alma spredte glæde overalt, hvor hun kom. Alma betyder sjæl, og er der noget vi har på Almas Terrasse, så er det sjæl…

Bo Thomas overtog Almas Terrasse fra sin far (kaldet Muddi) i 2009 og har siden arbejdet på at skabe en stemningsfuld oase med fokus på kvalitetsøl, kvalitetsis og udvalgte specialvarer, der alle har en historie med sig.

Vi er stolte af det, vi sælger

Bo Thomas’ motto er, at man skal være stolt, at det man sælger – ellers kan det være lige meget. Det er dette motto, der er grundlaget for forretningens strategi og det afspejles i alle produkter, du kan finde på både hylder og i kølediske.

Alt er nøje udvalgt, alle leverandører har en historie, økologi er højt på listen og i det hele taget er der taget stilling til alle produkter. Vi sætter en ære i løbende at finde nye og spændende produkter til vores gæster.

Når du aflægger Almas Terrasse et visit, skal du præsenteres for smagsoplevelser, som du ikke finder magen til andre steder.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

*I disse coronatider vil vi bede dig tjekke åbningstider på Bakkens hjemmeside: www.bakken.dk.

Som regel er vi de sidste, der lukker på Bakken, og ofte 1 time eller 2 efter Bakkens officielle lukketid…

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet

Et udvalg af vores kvalitets øl

Vores speciale

Vores speciale er øl og is, og du kan regne med, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når du bestiller en af vores 30 specialøl serveret fra fad. Vi giver dig ofte en fortælling med på vejen, så du ved lidt mere om det, du drikker.

På samme måde er vores is udvalgt. Vi har altid spændende smage at tilbyde dig og vi er ret sikre på, at en af vores smage bliver din favorit. Alle vores is er lavet af italienske Giovanni L, og han kan noget helt særligt. Derudover ligner det kunst og smager himmelsk.

Et åndehul fuld af kvalitet

Vi gør os umage hver eneste dag, for at du skal få en særlig oplevelse, når du træder ind hos os.

Uanset om det er sommer eller vinter, om du er til øl, is eller tapas, så gør vi vores bedste for at udfordre dine smagsløg, fortælle dig historier om produkterne og skabe et åndehul for dig, hvor kvaliteten får lov at fylde.

Specielt for maj

Periode 01.05.21 – 31.05.21

I denne måned har vores gode venner fra Pure Shots introduceret deres nyhed Pure Æble for os.

Det er et shot af æble og vanilje på 16,4 %, og vi har gjort den til “vores” ved tilføje et skud ægte flødeskum, som vi drysser med lidt kakaopulver og chokoladepalietter – og vupti, så har vi husets æblekageshot, der allerede er blevet et kæmpe hit – velbekomme!

Pris i perioden

kr. 30,-

IS I VERDENSKLASSE

Sæsonretter

Sommeren 2021

I højsæsonen tilbyder vi varierende delikatesser – bliv guidet af os, hvis du skal have stillet din sult.

Vores udbud afhænger af årstid og vores egne lyster…

Skal du være helt sikker på at få stillet din sult, så er det bedst at give os et kald på forhånd.

Priser fra:

kr. 79,-