Dagens humør

Vores udvalg af mad følger vores humør og årstidens toner…

Mad

Det er Henrik, der står for madlavningen. Han arbejdede i 1970´erne på Danmarks eneste luksushotel, Hotel Europa, beliggende ved Langebro i København.

Her blev han lært op og blev inspireret af elite kokke fra Frankrig. Han sprang dog fra uddannelsen, da han fik mulighed for at spille med nogle af verdens ypperste musikere, der var kommet til Danmark fra New York.

På Almas Terrasse er det Henrik, der står for maden. Han er inspireret af sine mange rejser ud i den store verden, og sætter en ære i at give dig oplevelser, der afspejler indtryk fra den mangfoldige og inspirerende verden, vi lever i.

Han insisterer på ikke at have et egentlig menukort, da han nægter at lade sig begrænse. En fordel for dig, der vil have dine smagsløg udfordret og en bagdel, hvis du gerne ville have haft en gentagelse fra din sidste oplevelse på Almas Terrasse…

Ingen regel uden undtagelse…

Selvom vi ikke har noget fast menukort, har vi dog alligevel – på baggrund af utallige opfordringer – valgt en enkelt genganger, som man ofte vil kunne få tilbudt. Det er ølmarineret porchetta, der har ligget i en lage af øl, hvidløg og diverse friske krydderurter i to døgn.

Ønsker du porchetta’en som en hovedret, serverer vi den med hasselback kartofler, en rustik coleslaw med en dressing af hjemmerørt mayonnaise og græsk yoghurt

Pris: kr. 145,-

Du kan også få serveret porchetta’en som sandwich.

Pris: kr. 85,-

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

*I disse coronatider vil vi bede dig tjekke åbningstider på Bakkens hjemmeside: www.bakken.dk.

Som regel er vi de sidste, der lukker på Bakken, og ofte 1 time eller 2 efter Bakkens officielle lukketid…

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet

Ølsmagning og nordisk tapas

Du er til enhver tid velkommen til at komme og smage på vores øl, men skal du ha’ en “rigtig” ølsmagning så gi’ lige et kald eller et skriv, så vi sammen kan aftale forløbet…

Beersnacks

Hjemmelavede saltmandler

fra kr. 10,-

Anden form for snacks til øllet, spørg vores bartender.

Spiritus

Vi har et bredt udvalg af diverse spiritus, men også her skifter vi lidt med udbuddet alt efter humør, årstid og tendenser. Vi bruger 4 cl som standardmål og vores billigste spiritus er vores shots som koster 30 kr. I øjeblikket er vores dyreste spiritus en Ardbeg Whisky 54,2 % til kr. 95,-

Rom

Vodka

Gin

Whisky

Shots

Bitter

Bornholmer Snaps

Alle snaps

kr. 50,-

Chili

Havtorn, Dild & Agurk

Figen

Hindbær, Ingefær & Granatæble

Vanilje

Blåbær & Citron

Lakrids

Chili & Honning

Andre drikkevare

Økologiske sodavand fra Galvanina i Italien

Kaffe – flere varianter

Varm kakao med flødeskum

Most fra Kloster Moster

Kontakt os på 26 54 20 25 for mere information om vores udvalgte kvalitetsprodukter eller ølsmagning. Vi er altid klar på en snak om, hvor produkterne kommer fra og hvorfor det netop er dem, vi har valgt til dig.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ALMAS TERASSE

ALMAS TERASSE

Almas Terrasse

ALMAS TERASSE