Har du også et skjult talent?

Kom op på vores scene og del din kreativitet med os og publikum

Vores scene er for alle

Omringet af liv og glade dage og Dyrehavsbakkens smukke natur, har vi en dejlig udendørs scene her på Almas Terrasse. Den scene vil vi gerne invitere dig til at bruge. Scenen er for dig, der gerne vil vise dit talent og drømmer om at afprøve dig selv på en scene, hvad enten du vil synge en sang, læse et digt højt, køre noget stand-up, vise en tryllekunst eller noget helt andet.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du vil opføre på vores scene. det vigtigste er, at du gør dig umage og har lyst til at have publikum på.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Almas Terrasse

er Bakkens oase. Vi håber, at vores egen kærlighed til stedet vil smitte af på dig. Vi gør i hvert fald vores bedste ved at indkøbe og producere produkter, der begejstrer os selv. Vi elsker selv mangfoldighed, og vil så gerne udfordre vores og dine smagsløg.

Vi tilbyder dig craft beer og forskellige andre øl fra fad, den bedste is, kvalitetskaffe og mange, mange andre skønne lækkerier. 

Åbningstider

*I disse coronatider vil vi bede dig tjekke åbningstider på Bakkens hjemmeside: www.bakken.dk.

Som regel er vi de sidste, der lukker på Bakken, og ofte 1 time eller 2 efter Bakkens officielle lukketid…

Et udvalg af vores kvalitets øl

Kreativt rum

Vi vil gerne gøre noget for kreativiteten, og derfor har vi udviklet konceptet ”Åben scene”, hvor kreative og inspirerende mennesker kan komme og vise deres talent. Vi kan have en tendens til at gå stille med dørene og skjule vores talenter. Men hvorfor skal det være sådan?

Vi tror på, at vi her på Almas Terrasse kan skabe et intimt og trygt rum, hvor du kan afprøve dig selv og berige vores andre gæster med netop dit talent.

Har du skrevet digte, som du gerne vil fremføre og have andres reaktion på, eller spiller og synger du mest for dig selv, men kunne godt tænke dig at spille for publikum? Går du og brygger på gode jokes, men er i tvivl om, om det kun er dig, der griner højt?

Scenen er din

Nu har du mulighed for at prøve det af. Måske er det netop i dag, du skal kaste dig ud i det? Vi stiller vores scene til rådighed for dig alle ugens dage. Som et ekstra plus, kan du nyde en kvalitetsøl både før og efter dit sceneshow.

Kontakt os på 26 54 20 25, så aftaler vi dag og tid. Vi sørger for publikum, opbakning og klapsalver.

Specielt for maj

Periode 01.05.21 – 31.05.21

I denne måned har vores gode venner fra Pure Shots introduceret deres nyhed Pure Æble for os.

Det er et shot af æble og vanilje på 16,4 %, og vi har gjort den til “vores” ved tilføje et skud ægte flødeskum, som vi drysser med lidt kakaopulver og chokoladepalietter – og vupti, så har vi husets æblekageshot, der allerede er blevet et kæmpe hit – velbekomme!

Pris i perioden

kr. 30,-

I højsæsonen har vi øl på alle vores haner

og tilbyder varierende delikatesser, der passer til øllet